Hoe u Software Toegang tot Bescherming in Windows Vista

Tijdregistratie voor uw software is essentieel in de meeste branches om u te helpen beschermen tegen ongeautoriseerde toegang tot software of informatie die erin staat. Het is essentieel dat al uw softwareproducten goed zijn beschermd tegen dit probleem, daarom is deze vorm van bescherming zo essentieel.

Tijdregistratie wordt ook wel tijdstempel genoemd. Dit is een proces dat wordt gebruikt om elke activiteit te markeren waarin een persoon uw programma heeft ingevoerd. Deze omvatten software-installatie, verwijdering en zelfs hardware-installatie. Met dit type bescherming kunt u ook volgen waar de software is geplaatst, bijvoorbeeld wanneer de persoon deze voor het eerst installeert terwijl hij deze nog gebruikt.

Het grootste probleem met deze vorm van bescherming is dat deze gemakkelijk kan worden uitgeschakeld. Als u het proces wilt uitschakelen, kunt u dit doen. Het goede is dat er een aantal geweldige manieren zijn om deze tijdregistratie in je software uit te schakelen. Hier zijn enkele methoden die u zou moeten overwegen.

Als uw software door beheerders moet worden uitgevoerd, is het eerste dat u wilt doen, de systeembeveiliging beveiligen. U mag nooit iemand anders dan de feitelijke beheerder toestaan ​​de software uit te voeren. Als het gaat om een ​​op tijd gebaseerde beveiligingsfunctie, moet u ervoor zorgen dat uw beheerder de enige is die deze daadwerkelijk kan uitvoeren.

De volgende stap is het geven van belangrijke gegevens en informatie aan de gebruiker. Als u een tijdregistratiefunctie gebruikt om uw software te beschermen, wilt u dat de gebruiker de mogelijkheid heeft om deze informatie op te slaan. Het is van vitaal belang dat ze hun informatie kunnen opslaan, zodat deze altijd bij de hand is. U moet er ook voor zorgen dat ze een kopie van al deze informatie in een bestand kunnen opslaan, zodat u kunt zien of deze ooit is verwijderd. Dit is belangrijk als u precies wilt weten wat de persoon met uw software heeft gedaan.

Het volgende dat u wilt doen, is ervoor zorgen dat u een manier heeft om het programma te verwijderen. Dit kan worden gedaan door ervoor te zorgen dat het programma niet kan worden verwijderd, tenzij de gebruiker het zelf doet. Dit kan worden gedaan door bepaalde systeemwijzigingen binnen het systeem aan te brengen om te voorkomen dat de gebruiker wijzigingen aan het systeem aanbrengt.

Zodra deze beveiligingsfuncties in uw programma zijn geïmplementeerd, moet u ervoor zorgen dat u de informatie die op het systeem staat regelmatig bijwerkt. U wilt er zeker van zijn dat u er zoveel mogelijk nieuwe informatie over krijgt. Dit zorgt ervoor dat nieuwe software niet alleen kan worden uitgevoerd zonder de hulp van uw beheerder.

Als uw systeem al deze functies heeft, wilt u regelmatig systeemonderhoud uitvoeren om het probleemloos te laten werken. U kunt dit handmatig doen of met een hulpprogramma voor systeemonderhoud.

U kunt een onderhoudstool krijgen om te helpen bij uw reguliere onderhoudstaken. Deze tool is ontworpen om uw hele computersysteem te scannen op fouten en andere problemen. Het kan het systeem scannen op bestanden en programma's die beschadigd, beschadigd, ontbrekend of zelfs verouderd zijn.

Zodra u problemen heeft geïdentificeerd, kunt u ervoor kiezen om de problemen op te lossen of het programma te verwijderen. U mag nooit proberen een programma te repareren of te verwijderen dat is geïnstalleerd met een programma voor het opschonen van registers.

Een registeropschoonprogramma scant uw hele systeem en identificeert het probleem dat de problemen veroorzaakt. Hiermee weet je welke software of functies zijn beschadigd.

Zodra dit is uitgevoerd, kunt u bepalen wat u moet doen om uw programma correct te laten werken. U kunt de software terugdraaien naar een vorige versie, het programma verwijderen en vervolgens opnieuw installeren, of zelfs het programma van de harde schijf verwijderen.