The Hitchhiker ' s Protection Act

De meeste mensen zullen het erover eens dat liftende is gevaarlijk en het is geen goed idee. Echter, er zijn veel ongelukken en zelfs sterfgevallen dat als gevolg van liften optreden. Om ongelukken te voorkomen, moet u de verschillende wetten die van toepassing zijn hitchhiking begrijpen.

Liften

De eerste wet die geldt voor lifters is de One-Way Rule. Deze wet vereist dat de persoon die je pick-up moet iemand die in uw staat of in het land waar u naartoe reist woont zijn. Er zijn een heleboel andere wetten die van toepassing zijn liftende, maar de One-Way Regel is één van de belangrijkste.

De volgende wet die van toepassing is op hitchhiking is de identificatie Rule. Als u liften en je iemand ontmoet en hij / zij je niet als een persoon uit uw adres herkent, dan bent u niet wettelijk is toegestaan ​​te liften met hem / haar. Zelfs als je ID die u wilt om mee te nemen, kan dat er niet genoeg bewijs om te bewijzen dat je iemand bent die is toegestaan ​​om liften te zijn.

De laatste wet die van toepassing is op hitchhiking is het gevaar van de persoon regel. Als u een gevaarlijk persoon en u met de lift, dan bent u waarschijnlijk worden gearresteerd voor verboden terrein. Als je niet een gevaarlijk persoon, dan heb je meer kans om te worden gearresteerd voor landloperij.

Wanneer een persoon reist door liftende, hij / zij moet altijd proberen om zich te houden aan de wet, zelfs als de wet is tegen hem / haar. Als u zich niet houdt aan de wet, dan kunt u niet in staat zijn om eruit te komen van de liften.

Het is ook belangrijk om op te merken dat de wet tot bescherming van de lifter alleen van toepassing op mensen die het besturen van voertuigen. Als u rijden in een auto, dan bent u niet beschermd onder bescherming handeling van de lifter. Dus, als je een driver, dan ben je veilig zolang je de wetten van uw land te volgen.

Echter, lifters nog enige bescherming onder bescherming handeling van de lifter. Volgens de wet, het eerste ding dat de politie te doen is controleren of uw papieren. Het is niet illegaal te liften in New York en Oregon, maar het is illegaal om hitchhike in die staten als je een niet-burger.

Protection Act The Hitchhiker's is één van de belangrijkste wetten in liften. Echter, het is een van de meest over het hoofd gezien. Wanneer u een lifter, is het belangrijk om zich te houden aan de wetten van uw land, ook al is het tegen de wet tot bescherming van de lifter.