Online tools om geld te verdienen

Google Analytics is een webanalysetool. Het wordt door veel bedrijven en gebruikers gebruikt, maar is niet gratis. Er is een gratis versie van de basisversie van Google Analytics beschikbaar. Deze versie biedt basisinformatie zoals paginaweergaven en gemiddelde tijd op de site. Er zijn geavanceerde rapportage-opties beschikbaar, zoals Google Maps, Google Analytics, RSS-feeds en sociale media-feeds.

Google Analytics

Google Analytics Pro: de meer geavanceerde versie is beschikbaar voor $ 99. Het maakt zeer gedetailleerde informatie mogelijk. Robuuste analyse en realtime analyse. Goede klantenservice. Zeer beperkte manieren om de gegevens te bekijken. Aangepaste dashboards, maar beperkt. U kunt meerdere statistieken bekijken met één account.

Google Webmaster Tools: dit is een applicatie gemaakt door Google. Hiermee kunt u de prestaties van uw website volgen. Het heeft een zeer goede trackingtool. Geavanceerde tools voor het volgen van analyses beschikbaar

Xtreme Traffic Monitor: het is een internetbewakingsprogramma. Het laat zien van welke sites uw bezoekers afkomstig zijn. Het laat ook zien hoeveel tijd ze op uw site doorbrengen en waar ze vandaan kwamen. Hiermee kunt u uw bezoekers volgen en hun gedrag analyseren.

Traffic Analyzers: dit is een internettool om uw online verkeer te volgen. Het biedt een gedetailleerde analyse van uw webverkeer

Als u meer online tools nodig heeft, moet u deze wellicht aanschaffen. Kijk op internet voor meer informatie.

Het hebben van een eigen persoonlijke website is een geweldige manier om online geld te verdienen. U kunt artikelen verkopen, geld verdienen door producten te verkopen, of geld verdienen door reclame te maken voor andermans producten. U heeft uw eigen contactgegevens en u krijgt een internetprofiel zodat geïnteresseerden in uw producten contact met u kunnen opnemen.

Verdien geld als een affiliate: affiliate-programma's zijn een andere geweldige manier om online geld te verdienen. Het beste van een aangesloten programma is dat het geen speciale kennis vereist om het te gebruiken. Partnerprogramma's betalen een commissie voor elke persoon of bedrijf die hun producten of diensten verkoopt via uw affiliate-link.

Gebruik Google Analytics om het verkeer naar uw website bij te houden en om te zien waar uw verkeer vandaan komt. Dit zal u helpen te bepalen welke partnerprogramma's u het meeste betalen. en welke u kunt verlaten. Als je er een ziet die je goed betaalt, kun je weggaan en een andere proberen.

Maak je eigen blog en verdien geld: het maken van je eigen blog is een geweldige manier om online geld te verdienen. U hoeft niet een hele website te schrijven om geld te verdienen. U kunt uw eigen blog starten en Google Analytics gebruiken om het verkeer naar uw site bij te houden.