Hoe Apple Watch te herstellen

Als je me zou vragen hoe je Apple Watch kunt herstellen, zou ik je willen laten geloven dat er geen manier is om je kostbare uurwerk terug te krijgen. De waarheid is dat uw Apple Watch net zo waarschijnlijk opnieuw wordt vernietigd als toen deze voor het eerst werd gekocht. Dus hoe zorgen we ervoor dat onze Apple Watch weer van de schroothoop wordt gered?

Apple Watch Herstellen

Bovendien, als uw Apple Watch eerder voor een zeer redelijke prijs is gekocht, moet u weten dat er twee manieren zijn om uw geld terug te krijgen. U kunt een retourbewijs aanvragen bij de winkel waar de Apple Watch is gekocht, of u kunt een e-mail sturen met uw feedback over de Apple Watch. Beide methoden geven u uw geld terug. Als u de terugbetaling echter al heeft ontvangen, moet u er rekening mee houden dat er meestal een kleine verwerkingsvergoeding moet worden betaald. Dit is om de kosten te dekken van het terugsturen van het geretourneerde artikel.

Als u zou proberen Apple Watch via een winkel te herstellen, kunt u wat teleurstelling krijgen. Zoals u wellicht weet, verkopen winkels veel Apple-producten tegen veel verschillende prijzen. Ze hebben ook andere producten die worden verkocht door winkeliers die ze adverteren en promoten. Dit zijn de items die u moet proberen terug te halen.

Een eenvoudige manier om uw Apple Watch te herstellen, is door de winkelbediende om hulp te vragen. De meeste winkels hebben een medewerker die u kan helpen als ze denken dat uw horloge defect of kapot is. Als ze denken dat het apparaat om een ​​aantal redenen kapot is gegaan, zullen ze waarschijnlijk willen dat je het product retourneert voor vervanging. In de meeste gevallen kunt u uw horloge gratis laten repareren.

Een alternatieve manier om uw Apple Watch te herstellen, is door naar de geautoriseerde Apple Service Centers in het hele land te gaan. Veel servicecentra bieden gratis reparatie en vervanging van hun producten. Als je geluk hebt, kan het servicecentrum zelfs aanbieden om je Apple Watch terug te sturen in ruil voor je telefoonnummer of e-mailadres. U moet echter weten dat deze winkels waarschijnlijk alleen beschadigde of kapotte Apple Watches accepteren, dus als de uwe er net versleten uitziet, komt u mogelijk niet in aanmerking.

Als geen van deze opties u aanspreekt, is het waarschijnlijk het beste dat u uw Apple Watch zelf probeert te herstellen. Dit kan echter een zware taak zijn en vereist dat u zeer georganiseerd bent. Als u enige kennis heeft van de interne onderdelen van het apparaat, zou het geen probleem moeten zijn om erachter te komen hoe u dit moet doen.

Allereerst moet u de Apple Watch openen, of u nu de batterij eruit trekt, de band verwijdert of de hele eenheid verwijdert. Als u het scherm heeft gebroken, moet u de behuizing openen om deze te verwijderen. Als u het scherm echter niet kunt vinden, heeft u een vergrootglas of een elektronenmicroscoop nodig. Vervolgens kunt u beginnen met het weer in elkaar zetten van het beeldscherm met behulp van kleine stukjes metalen bandjes die u in de winkel koopt om het beeldscherm bij elkaar te houden.

Nadat u dit heeft gedaan, moet u de reparatie professioneel laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat deze correct wordt gerepareerd. Dit duurt niet lang, maar het duurt ongeveer een uur om te voltooien. U moet het display vervolgens opbergen totdat u een goede vervanger voor uw horloge kunt vinden.