Horeca Evenementen

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een professionele cateringservice? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden cateringdiensten aan voor diverse soorten evenementen. Of het nu gaat om een ​​zakelijke bijeenkomst, huwelijksfeest of verjaardagsfeest, wij zorgen ervoor dat het culinaire aspect van jouw evenement tot in de puntjes verzorgd is.

Verschillende soorten horeca

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten catering. Zo bieden wij onder andere buffetten, diners en hapjes aan. Het type catering dat je kiest is afhankelijk van het soort evenement dat je organiseert. Voor zakelijke gelegenheden is een lunchbuffet bijvoorbeeld een goede optie, terwijl een walking dinner weer beter past bij een receptie.

Een culinair vooruitzicht

Een evenement is pas echt compleet als er goed eten en drinken aanwezig is. Niets is onderdompelen zo belangrijk als lekker eten en drinken om de juiste sfeer te creëren. Daarom is het van belang dat het culinaire aspect van je evenement goed verzorgd is. Wij zien het als onze taak om een ​​culinair doel te creëren tijdens jouw evenement.

Persoonlijk en op maat

Bij ons persoonlijke staat service hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd om met jou te bespreken wat jouw wensen en behoeften zijn. Op basis hiervan maken we een cateringplan dat volledig op maat is gemaakt. Het is belangrijk dat het eten en drinken aansluit bij de stijl en sfeer van jouw evenement. Door persoonlijk contact weten wij precies wat jij voor ogen hebt en kunnen wij hiërarchisch spelen met onze cateringdiensten.

Professionele kok

Onze kok is professioneel en heeft veel ervaring in het vak. Hij weet als geen ander hoe hij gerechten moet bereiden die zowel smaakvol als visueel aantrekkelijk zijn. Hij heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat elk gerecht er mooi uitziet. Met onze kok ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit op culinair gebied.

Verse en lokale producten

Wij werken uitsluitend met verse en lokale producten. Dit zorgt niet alleen voor de beste smaak, maar is ook bewust en duurzaam. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld en doen dit onder andere door gebruik te maken van lokale producten. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de lokale economie.

Diverse horeca mogelijkheden

Bij ons kun je kiezen uit diverse horeca mogelijkheden. Zo bieden wij verschillende soorten buffetten aan. Van een ontbijtbuffet tot een lunchbuffet en van een BBQ buffet tot een dinerbuffet, bij ons is het allemaal mogelijk. Echter bieden wij ook een walking dinner aan. Het voordeel van een walking dinner is dat je niet vastzit aan een tafelschikking en dat iedereen vrij rond kan lopen. Dit is dus een goede optie voor een receptie of borrel.

Hapjes horeca

Naast complete buffetten bieden wij ook hapjes catering aan. Bijvoorbeeld voor bij een borrel of receptie. Onze hapjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook visueel lijken. Wij zorgen ervoor dat elke hapje een feest op zichzelf is. Onze hapjes zijn verkrijgbaar in verschillende thema's. Van Italiaanse hapjes tot Aziatische hapjes, bij ons is niks te gek.

Catering op locatie

Wij verzorgen niet alleen catering op onze eigen locatie, maar komen ook op locatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld catering verzorgen op het bedrijf of bij jouw thuis. Wij komen dan met onze eigen materialen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Zo kun jij volop genieten van jouw evenement.

Conclusie

Bij ons ben je verzekerd van een professionele cateringservice. Persoonlijke aandacht staat centraal centraal. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Wij werken uitsluitend met verse en lokale producten en onze kok is professioneel en ervaren in het vak. Met onze cateringservice kun je een culinair doel bereiken op jouw evenement. Van buffetten tot hapjes, bij ons is alles mogelijk. Wij verzorgen niet alleen catering op onze eigen locatie, maar komen ook op locatie.