Waar je op moet letten bij een luchtfotograaf

Als u een dronefotograaf kiest, wilt u controleren of de kandidaten beschikken over een FAA Part 107 remote pilot-certificaat (FAA Airman's Certificate). Dit verzekert dat ze voldoende training en kennis hebben opgedaan om een ​​onbemand luchtvaartuig commercieel te besturen. Er zijn enkele specifieke criteria die de FAA vereist voordat vergunningen worden verleend aan particuliere exploitanten die onbemande luchtvaartuigen willen exploiteren, met name luchtvaartuigen voor bewaking.

Drone Fotograaf

De onbemande luchtvaartuigen worden niet alleen gebruikt voor bewakingsdoeleinden, maar ook voor het uitvoeren van verkenningen en het maken van luchtfoto's. De luchtfotograaf kan vanaf verschillende locaties in de lucht een groot aantal beelden van dingen maken. De luchtfoto kan worden gebruikt voor militaire bewakingsdoeleinden of voor wetshandhaving en andere opsporingsactiviteiten.

Luchtfotografie is een van de meest effectieve middelen gebleken om informatie over het milieu te krijgen. In feite hebben de meeste bedrijven die luchtrobots hebben, al ontdekt dat de luchtfoto's die door de UAV's worden gemaakt, hen veel nuttige gegevens opleveren. Sommige luchtfoto's hebben laten zien hoe bomen, vegetatie en andere objecten werden getroffen door natuurrampen zoals overstromingen en stormen. Dit bewijs is nuttig geweest voor de wederopbouw- en herstelinspanningen.

Bij het kiezen van de luchtfotograaf is het erg belangrijk dat je iemand vindt met de juiste ervaring op het gebied van luchtfoto's. U moet verifiëren dat hij of zij veel ervaring heeft met het maken van luchtfoto's en video. Zorg ervoor dat het bedrijf waarvoor de luchtfotograaf werkt, de diensten al geruime tijd aanbiedt. Kies een bedrijf niet alleen omdat het goedkoop is, omdat de resultaten misschien niet goed zijn en u uiteindelijk veel meer betaalt dan nodig is. Dit geldt met name als de luchtfotografie wordt gedaan in gebieden die de fotograaf niet vertrouwd zijn.

Als je eenmaal de luchtfotograaf hebt ingehuurd, is het belangrijk dat je hem alle details geeft die je in gedachten hebt als het gaat om je luchtfoto's en video's. Als de dronefotograaf bijvoorbeeld luchtvideo's maakt, moet je toestemming krijgen van de mensen waar je om vraagt ​​om de dronecamera te gebruiken. Je moet ook de toestemming van het bedrijf krijgen en ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is voor de camera's om onbelemmerd beelden vast te leggen.

Je moet ook vragen hoe de afbeeldingen en video's zijn gemaakt. Hoewel dit geen moeilijke taak is, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de dronefotograaf begrijpt hoe de afbeeldingen en video's worden gemaakt.